Deltagerne siger:

Anne-Mette Brandt, Manager, Deloitte Business Consulting A/S

"Coaching gør en forskel! Uddannelsen har åbnet mine øjne for, at selv enkle værktøjer virker, og skærpet mit fokus på hvem jeg er som menneske, hvordan jeg virker som leder og hvad jeg vil prioritere såvel professionelt som privat".

"Et væsentligt formål med coaching er at frigøre potentiale hos mennesker. Christian Sørensen holder stædigt fast i det styrkebaserede, og til kommende kur susdeltagere kan jeg kun sige: vær glad for det! Bevidstheden om dine egne styrker gør dig bedre i stand til at hjælpe andre med at finde deres".

"Uddannelsen er baseret på intensiv træning i de forskellige coach-værktøjer. Det er en klar styrke, for det er igennem træningen, at jeg har fået erfaring med, hvad der virker og hvad der ikke gør".

"Solid coaching er ikke et "quick-fix", men gennem denne uddannelse evner Christian Sørensen at formidle essensen af coaching meget enkelt uden, at der gås på kompromis med etikken. Det er lødigt, og det vil jeg anbefale alle, der ønsker at arbejde seriøst med coaching, at prøve”.

Marianne Nyborg, Senior Manager, Science and Technology, Cadbury Sweppes

"Jeg synes, at det der gør denne uddannelse unique er underviseren Christian Sørensen samt hans undervisningsmetoder og principper".

"Christian Sørensen er en fabelagtig underviser. Hans altid positive og åbne indstilling, hans hudløse ærlighed, samt hans konstante og aldrig påtagede fokus på talenter og styrker gør ham til et yderst spændende bekendtskab. Han evner med sit engagement og intense nærvær at skubbe til tanker hos folk som mig, der ellers sædvanligvis har begge ben og holdninger fast forankret i jorden. Og han gør det vel og mærke på en yderst behagelig facon og altid med en god portion humor. Christian har konstant fokus på læring og med hans erfaring er han selvsagt en levende inspirations kilde udi alle coachingen´s facetter".

"Christians undervisningsmetoder er simple - til tider grænsende til det banale. Men ligeså simple som de fremstår – ligeså effektfulde er de. Essensen af de teoretiske modeller bliver effektivt absorberet gennem øvelser og træning, hvor kursisten deltager aktivt. Christian formår, at formidle teori på en letforståelig måde, så den er lige til at tage med hjem og anvende. På dette kursus er det kursist og underviser der er i fokus – ikke forkromede power point præsentationer og matematiske modeller".

"Dette kur sus har udover en certificering i coaching øget min menneskelige bevidsthed. Uddannelsen har bekræftet mig i, hvor vigtigt det er at fokusere på talenter og styrker. Jeg har i løbet af uddannelsen fået fyldt godt op i min kasse med brugbare ledelses-værktøjer. Uddannelsen har klædt mig på, så jeg nu er en endnu bedre leder".

Søren Østergaard, Project Manager, Oracle Danmark Aps

”Jeg tog uddannelsen for at få mere success med andre mennesker, og forløbet med Christian har virkeligt flyttet mig. Det har ikke kun handlet om at øve teknikker i styrkebaseret coaching med også om at finde sin egen ”power” og udvikle den. Det bliver på kurset skabt plads, energi og rum til refleksion, og Christian giver kun få løsninger, men en hel del indsigt og forståelse, så du selv bliver i stand til at styrke din egen position som leder".

"Jeg har selv anvendt elementer fra undervisningen direkte i mit daglige virke som projektleder, og det har skabt værdi. Mit fokus har været på at praktisere den coachende lederstil og resultatet er mere engagerede og motiverede projektteams".

Peter Boltau, Produktionschef, Man B&W

”Kursusforløbet ved har været en ”åbenbaring” for mig som person. Min indgang til kurset var hovedsageligt at lære mere om mig selv, for derved at udvikle mig som menneske, kollega og leder".

"Jeg har i dag et klart billede af mine unikke kvaliteter, og jeg ved hvilke værdier der er vigtige i mit liv. Christian Sørensen har vist mig lyset i at arbejde med menneskers styrker, og han har lært mig konsekvent at fokusere på det bedste i mig selv og andre. Ud over at være en fantastisk kommunikator og formidler, har Christian med sin egen personlighed skabt en motivation og inspiration på holdet, som for mig var en utrolig oplevelse".

Tim Olsson, IT Projektleder, Skandinavisk Tobakskompani A/S

”Coach uddannelsen med Christian Sørensen som underviser, har været en stor oplevelse for mig som person. Christian Sørensen er en levende underviser som formår at ramme det det betyder noget og virkelig ”rykker”.

”Jeg har fået et klart billede af hvilke personlige styrker og kompetencer jeg kan trække på. Uden det store besvær kan de enkelte elementer fra uddannelsen anvendes i dagligdagen og resultaterne kommer med det samme. Uddannelsen har givet mig et meget større spilområde og mange flere strenge at spille på. Jeg kan dermed arbejde mere målrettet, og det kan både jeg selv og mine omgivelser drage fordel af. Med styrkebaseret coaching brugt på mig selv, kolleger og projektdeltagere bliver mulighederne mange og løsningerne nemmere".